* * * 5)

* * * 5)

Mám na dlani
oslnění
Není nad to
hovadským stádem jít
a dupat
Hoří půda
Akáty se sklání k zemi
Udá se někdy zrnko prachu?

Nerad se slyším
já tetřev
z nouze ctnost
Opilost zůstává mi svědkem
Belhání a skomírání
tam někde na ulici
normální život

Chodidla se boří do asfaltu
a buben se raduje
Jdu s ním

Tam někde na ulici
počítám s tebou

Autor Jan Kacíř, 07.10.2020
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Snacek, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí