Znamení hada

Znamení hada

Anotace: ..

Znamení hada na obloze
určuje,
že se opět blížím mlze.
A tmě.

Všechno to dobré ve mně
už překryl strach.
Budím se spocen ve tmě,
že brzy obrátím se v prach.

Moje duše ve stínu
pomalu opouští mé tělo.
Každý den víc splínu,
určitě víc,
než u mladého by býti mělo.

Dobrý zítřek v nedohlednu,
a iluze je příští rok.
Když to výjde, za sebe se neohlédnu,
až udělám vpřed krok.
Autor lukassnajdr, 15.10.2020
Přečteno 124x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Donne, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí