Pohádka pro zloděje srdcí

Pohádka pro zloděje srdcí

Chceš zapomenout?

Nech se mnou kamkoli vést.

Buď můj vězeň lásky, tak se nechej svést.

Pokus se svou hlavu mnou si plést.



Nemáš na lásku štěstí?

Nevadí znám lepší slast.

Bude to má nejsladší past.

Neboj není to žádná strast.



Co se vlastně bude dít?

Smutek vysaji z kostní dřeni.

Ucítíš mé skutečné geny.

Naprosto dokonalé změny.
Autor Linna, 19.10.2020
Přečteno 138x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá :-)

20.10.2020 10:24:39 | Pittoresque

děkuji

20.10.2020 14:55:50 | Linna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí