Já jsem tak ráda, že už jsem stará....

Já jsem tak ráda, že už jsem stará....

Anotace: ..

spi a nevotravuj

potřebuju si odpočinout

a běž mi udělat kafe

a

a

a vlčák v posteli

automaticky spouští

řetězovou reakci

,.

ze všeho nejdřív

utlumí vzrušené představy

a po zjištění patologické bariéry

dosáhne uvolnění obvyklým způsobem

.,

ublížené mysli

pomůže studená sprcha

procházka a dobrá kniha

.

potom uvaří

ranní kávu

a z ložnice je slyšet hlasité zvolání

"dobré ráno

já jsem tak ráda, že už jsem stará

a nic nemusim"

Autor Yry, 20.10.2020
Přečteno 114x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, její alter ego, J.Karasová, jitoush, Rozmarýna, Psavec, Marten, rybka, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odměnu by si zasloužil:D
..věk je jenom číslo
.. pohodlíčko se má i zahřívat.

20.10.2020 13:54:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí