Pohádka pro démony

Pohádka pro démony

V temnotě se procházíš celé dny.

Neslyšíš děsy v ní?

Nevidíš zlo jenž se kolem tebe skrývá?

V temnotě se květina ukrývá.

Malý hloupý človíčku,

rozhlédni se trošičku.

Rozhlédni se a podívej se na mě,

dech z plic ti mizí chladně.

Tvé tělo leží v temnotě,

bez tepu leží v samotě.

Když zlo smrt porazilo,

tělo bez duše se probudilo.
Autor Linna, 20.10.2020
Přečteno 118x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Guldrun, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí