BOLESTIVÁ VÍRA

BOLESTIVÁ VÍRA

BOLESTIVÁ VÍRA

 

Prostoupila víra zem...

Žid se opřel o břízku;

se ztrápeným výrazem

proklíná svou obřízku.

 

PAPARAZZI DOSTALI, CO ZASLOUŽILI

 

Sněhurka bručí v krimu

za vraždu bratří Grimmů.

 

LIDOVÁ AKTUALIZOVANÁ

 

Šly panenky do háječku,

neměly však nabíječku;

všechny jejich mobily

v háji se jim vybily.

 

Šli mládenci do lesíčka,

uslyšeli houkat sýčka;

strachem bulvy valili,

když si brka balili.

 

ROZDĚL A PANUJ

 

Vrcholy hor dám

horalů hordám.

 

KONEC NEPOHODLNÉ KONCOVKY

 

Navštívil jsem cirk,

kde jsem jako bon

dostal hrozný vir,

co sužuje glob.

Autor Neklan, 21.10.2020
Přečteno 146x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, ARNOKULT, jenommarie, Lighter, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí