V richtiku

V richtiku

Anotace: ...během hodiny matiky :-D .... Tak to je nebáseň....Co taky chcete v matice???? :-D

Vznáším se, vznáším
a snad chci znát
a snad chci milovat
Vznáším se já na obláčcích dýmu
a v barvitosti raším
jako vlastní triumvirát
(srdce, rozum, svoboda)

Vylétnu do nebes
a namaluju véčko
Pak jen tiše spadám Ti
v kapkách ze snů
do klína

Vznáším se, vznáším
- bez peněz -
Ukrutná léčko!
Nemohu platiti - myšlenkou
dokud neusnu

Vznáším se
na
vlastní
blbosti

(Už mě svědomí ryje
Ach jo, zas ta planimetrie)
Autor Jasmin de Paris, 21.03.2005
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí