Pohádka pro mé oči

Pohádka pro mé oči

Slyšíš volání soumraku,

v chladném večeru?

Kočka trhá pavučiny opaku,

oči tvé ti seberu.

Plížím se pomalu v krevním řečišti,

jsem pod tvou kůží.

Budeš si hrát na bolestném hřišti,

budeš mou naivní růží.

Pod půlnočními lampami,

vidím tvůj zohavený život,

Nevidíš kolem sebe barvami,

vidíš jen můj svět plný hnilob.
Autor Linna, 27.10.2020
Přečteno 117x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí