Život je sladký

Život je sladký

Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období

V cukrárně nad laskonkou
sedím se svou milenkou.
Líbí se mi, jak jí chutná
šlehačky porce hutná.

Ještě pohár, medovník,
stěží vyjde na chodník.

Takhle jíme každý den,
indián, sachr se špičkou.
Žijeme si sladký sen,
jednou to skončí rakvičkou.
Autor Jarin Kalin, 31.10.2020
Přečteno 123x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Linna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí