Jsem strom.

Jsem strom.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Velmi osobní.

Jsem strom.
Listy mám.

Opadám.
Barvy dám.

Pak zase zazelenám.
Kořeny hluboko mám.

V té lidské rodině.
Dobrá se mouka mele v mlýně.

A tak dávám hold dědině.
Jsem meruňka na zahradě
nebo jabloň v sadě.

Jsem ovoce, které hřeje.
Jsem tady z lásky k zemi.
Obalená vzpomínkami.

Žiji. Vnímám-li stromy.
Jsou moje krovy.

Usnu u nich.
Nic nebolí.
Autor mkinka, 06.11.2020
Přečteno 161x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, jenommarie, Frr, Psavec, Dejvis, Kaj, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blankytně výsostné

06.11.2020 11:19:14 | Dejvis

Děkuji. Ať žijí stromy! Mám je ráda!

06.11.2020 11:25:23 | mkinka

meditační, pěkná

06.11.2020 08:37:57 | Kaj

Tu jsem napsala brzo ráno.

06.11.2020 11:12:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí