Stopy v pisku

Stopy v pisku

Anotace: Tramín červený nevím zda byl ten pravý parťák

Naše stopy v písku,

s příchodem příboje se ztrácejí

po noci plné hříchu,

dávají lásce naději.

 

Po noci plné hříchu,

pod rouškou svitu měsíce,

ztratil mužnou pýchu,

po pohlazení světice.

 

Po jejím něžném pohlazení

a sladkém polibku na ústa,

podlehl jejímu pokušení,

jizva v srdci zarůstá.

 

Podlehl jejímu pokušení

a spojením dvou těl noc protkána,

dvě srdce našla k sobě zalíbení,

láska , láska je zde vítána.

 

Autor Jdarks, 12.11.2020
Přečteno 152x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Marcella, Donne, Rozmarýna, Marten, Koala, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať láska vzkvétá stále více,
když líbáš její rdící líce... :)

19.11.2020 19:52:43 | Emily Říhová

... oslavuj častěji ...

16.11.2020 12:36:29 | Marcella

Pěkná se šťastným koncem.Tak jen ať Láska Vaše kroky v písku provází...
..ST..

13.11.2020 22:52:33 | Jaruška

Hezké, S-té.

13.11.2020 14:40:15 | Donne

Hezké. TIP.

13.11.2020 10:42:01 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí