Recept na život já mám.

Recept na život já mám.

Anotace: Ze sbírky Můj svět 2015. Napsáno v Chorvatsku. Dubrovník. - str. 10

Recept na život já mám.
Nikomu jej neprodám.

Vnitřní oko otvírám.
Lehčí si připadám.

Odvalím spoustu balvanů.
Nejlepší pochoutku dostanu.

A budu mlsat po kouskách.
Ač je to sladkost či hrách.

Přejdu já pomyslný práh.
Zabiji všechen strach.

Poprosím, měsíční prach.
Aby mi štěstí stáhl.

Poprosím, hvězdy milované.
Ať se mi nic nestane.

Já celý vesmír ráda mám.
K srdci ho přikládám.

Tam nahoru, blízko mám.
V noci se přikradu.

Když mám náladu
a rychlostí světla utíkám.

Takový recept mám.
A hvězdnou oblohu ráda mám.
Autor mkinka, 14.11.2020
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Dejvis, Frr, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A z těch vesmírných drah
život ozdobí hvězdný prach... (*)

15.11.2020 22:08:41 | Emily Říhová

Krásně řečeno. Hezký celý den.

16.11.2020 07:49:58 | mkinka

Bezvadné ***

14.11.2020 18:51:16 | Dejvis

Díky.

14.11.2020 19:05:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí