Narozeniny

Narozeniny

Anotace: ...

Na dortu mohla hořet další svíce

to proto, že bys měla o rok více

však nebylo dopřáno Ti dále ochutnávat

Život, který jsi měla tak  moc ráda

 

Tam, kde nic nebylo-není co oplakávat

a proto jsem vlastně ráda

že slzy kanou

v srdci zabodla se dýka

 

Tělo je spáleno

však duše Tvá s tou mojí ve stejném rytmu stále kmitá

 

A tak přeji Ti ♥

do oblak-kam nedohlédnu

A děkuji, že mohu napsat

že jsem měla super ségru…

 

 

Autor JSJ, 17.11.2020
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Emily Říhová, Marten, Donne, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naši milovaní tu jsou stále,
dokud s láskou vzpomínáme... (*)

24.11.2020 22:34:26 | Emily Říhová

Ano, je to tak-dekuji za zastavení

29.11.2020 05:37:10 | JSJ

Vzpomínky nám hladí duši
aspoň chvíli suší slzy.
Ztráta milovaných..je ta největší. **
Báseň je napsána s hlubokými city.

17.11.2020 22:17:33 | jenommarie

:)

29.11.2020 05:37:33 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí