Zpětné zrcátko

Zpětné zrcátko

Přelétlo krajinou
utržené zpětné zrcátko.
Letelo neurvale
letelo však jenom na krátko.
Cožpak múže míti dolet dloůhý
hrubá síla, zlost či hněv?
Může, však ne bytí co zahledí se zpět.
Jen malý okamžik
jeden pohled, stačil mžik.
V novinách velkým písmem se tisklo:


Prominte a odpusť lidstvo

 

Autor Jindro, 06.12.2020
Přečteno 123x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí