Svadobný prípitok

Svadobný prípitok

Od dnes nový život čaká vás,

Veríme, že plný najrôznejších krás.

Nech ste zdraví, šťastní, stále spolu

A už navždy jete u jedného stolu.

 

Nech sprevádza vás vzájomný rešpekt a láska,

Nech posteľ v spálni pod vami dlho praská,

Nech prežijete spolu nádherné chvíle

A aj keď ste od nás vzdialení míle,

Želáme vám zo srdca len to najkrajšie

Pre vaše životy zajtrajšie.

 

Ale dnes ešte pozdvihnime naše čaše,

Pretože láska je najväčší dar,

Buďte navždy šťastný pár!

Autor Xixik, 08.12.2020
Přečteno 142x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Fany, ARNOKULT, V.N.Losinský, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně optimistická, tak ať to vydrží nejen Tobě, ale i lidem, co takový chtějí být :o)

08.12.2020 20:47:51 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí