Na světě

Na světě

Na světě je tolik krásných chvílí,
krásných míst a lidí,
také je tam plno bídy.

Ty bído,
proč vrháš do svých spárů,
lid svorně pracující
a zbohatlíky z nich krmíš?
Každý chce být roven tomu druhému,
každý člověk je přec roven člověku,
to ty ale nevíš!

To jen ty šaty, šperky a kabáty,
taky peníze a majetky
z nás dělají dobytky.
A stále má člověk chtíč,
stavět se výš?
Autor Nekrasov, 09.12.2020
Přečteno 115x
Tipy 3
Poslední tipující: Guldrun, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani bída ani bohatství neznají rovnost mezi lidmi, kterou je prázdná kapsa ;-) boháče a splacený dluh nuzáka.

09.12.2020 13:40:54 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí