Rozchod

Rozchod

Stojíte oproti sebe,

Vidí spriaznenú dušu,

No nie v Tebe.

 

Prestrelka ostrých slov,

On je víťaz.

Chce ísť na nový lov.

 

Nestačíš mu,

Už ochutnal Ťa celú,

Zozadu aj spredu.

 

Už len prijímaš nové názvy,

Nevládzeš sa hádať.

Jeho jazyk tvorí nové jazvy.

 

Zrazu stíchol,

Hlava plná otázok,

Pramienok lásky vyschol.

 

Nechápeš kde sa to v ňom berie,

Dívate sa do očí,

Mlčky sa otáča, zatvára dvere...

Autor Xixik, 11.12.2020
Přečteno 124x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Rozmarýna, Donne, ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné... opatruj se Xixí (*)

26.12.2020 11:15:38 | Emily Říhová

Drsná. Takhle to, bohužel, někdy chodí...

12.12.2020 12:31:41 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí