Milá Lucko.

Milá Lucko.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.Básnička napsána pro kamarádku. A všem Luckám tady vše nejlepší!

Milá Lucko,
vše nejlepší k svátku.

I když je doba zmatků.
Ty přála jsi mi k svátku
a já Tobě dávám báseň na oplátku.

Zdraví, poklad pravý.
Štěstí, ať také nezahálí.

A můj levandulový pytlíček
voní stále z usušených kytiček.

Tak hezký den,
ať je naladěn
jako sváteční.

Den nevšední.
Jsi duše hodná.
Žádné kamení.

Požehnání.
To přátelství praví.
Autor mkinka, 13.12.2020
Přečteno 128x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Koala, ARNOKULT, Rozmarýna, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí