Zdravím z vlaku S1.

Zdravím z vlaku S1.

Anotace: Ze sbírky Můj svět 2020. Věnovaná všem, co mají náročnou směnu v práci.

Zdravím z vlaku.
Zdravím z S1.

Mám skoro hvězdičky
a prošlapané dolíčky.

Zdravím z S1.
Vlak stanice ukusuje
a na velikána si hraje.

Kdysi měly vlaky páru.
Teď rychleji jezdí ve svém směru.

Mám je ráda věru.
Jsem cestující.
Okukuji kolemjdoucí.

A zavřu oči
a jsem maličká holčička.
Žasnu nad tím představením.

Jen čas utíká.
Za ruku s babičkou
a pokyny do ucha.

Jedeme do Plaňan.
Mám tam kočičku,
kterou ráda mám.

A těším se, až si ji pochovám.

Zdravím z vlaku S1
a v očích skoro slzičky.
Čau utíká, lidičky.
Autor mkinka, 18.12.2020
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, ARNOKULT, Amonasr, Iva Husárková, Dejvis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tě zase můžu pozdravit z Pendolina ;o) Bohužel žádné kočky tu nejsou ;o)

18.12.2020 08:52:30 | Crazymike

Tak dobrou cestu.

18.12.2020 09:27:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí