Procházka.

Procházka.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Procházka kolem svatého Antonína.
Dominanta. Minulosti chlouba.

Duch Boží lásky tu dřímá.
A krásný stromeček!

Svítil ve své kráse
a já řekla, že nebe
raduje se.

A uvnitř Slovanský betlém
cestoval sem z dálky.

Ten dárek od sochaře.
Pyšnil se v krásné atmosféře.

Přál krásné svátky,
i když všude zmatky.

Já prosila i svatí
pro klid všem
bez rozdílu pleti i jmen.

Bez poměrů a srdcervoucích změn.

Tak ať žijí křesťanské Vánoce
a všichni z života radujme se,
ať jsme, kde jsme.

A to upřímně. Něžně. Vstřícně.
Boží dítko volá jasně.

A tak lásku do všech obydlí,
i když samota se občas usídlí.

Mějme se rádi!
My lidi!
Autor mkinka, 24.12.2020
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, ARNOKULT, Emily Říhová, Amonasr, J's .., Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okrasné !:*

28.12.2020 17:57:13 | Dejvis

Děkuji.

28.12.2020 18:29:26 | mkinka

Ano... mějme se rádi :)

26.12.2020 00:38:13 | Emily Říhová

Hezky řečeno a dobrou noc.

26.12.2020 02:03:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí