Dala jsem si dort.

Dala jsem si dort.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.

Dala jsem si dort.
Den byl dobrý.

Dostala jsem jej
skoro od druhé mámy.

I přes nepřízeň
jsme se smály.

A v malém okamžiku
vepsaly krásnou větu.

Slast prochází.
Dobrota přichází.

Den není úskalí.
Žijeme.

Jsme.
Přátelíme se.

Objímáme se.
A roky nepočítáme.

Vše o sobě víme.
A spolu strávíme.

Starosti rozdělíme.
Osudy své ulehčíme.

Jedna pro druhou jsme.
Přátelství doporučujeme.

V těžkých chvílích
se doplňujeme.

A tak příběh náš vyprávíme.
Autor mkinka, 08.01.2021
Přečteno 149x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Psavec, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí