Antikvariát mající v základu tvé kosti není skutečný

Antikvariát mající v základu tvé kosti není skutečný

Anotace: -

 

Antikvariát mající v základu tvé kosti není skutečný
slova v něm vyřčená jsou určená k vyhození do tmy
protože časy jsou těžké a nikdo z nás si nemůže dovolit vlastnit

plíží se noc
holýma rukama vybíráme obsah oprátek u stropu
slova mají svou váhu a vzpomínání se zdá být čímsi svatým

jsi zase daleko
najednou je všechno rodu mužského
vyvlíknu z řad mrtvých poslední - nevyslovuj -
cesta domů je dlouhá
nikdo neví
že okna podél silnic jsou svědky náhle vyhřezlých okolností
které z mnoha důvodů
neumíme odpustit.

Autor Elisa K., 14.01.2021
Přečteno 185x
Tipy 15
Poslední tipující: kudlankaW, Akrij8, Emily Říhová, Marten, zdenka, Luky-33, Psavec, vojtěška
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomínáš mi mariku mariewicz

14.01.2021 19:12:37 | vojtěška

Nic mi to jméno neříká, zkusím si o ní něco najít. Díky za rozšíření obzorů.

14.01.2021 23:20:34 | Elisa K.

omlouvám se za autismus, jedná se o mou dávnou známou z písmáku pod nickem Markéta

15.01.2021 18:25:37 | vojtěška

..zaujala mne tvá příjemně bytostná analytika situací.. na způsob magického realismu

15.01.2021 18:28:14 | vojtěška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí