Láska je snění.

Láska je snění.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.

Láska je hlazení.
Krásné rozpoložení.

Skotačení.
Smích.
Žádný hřích.

Zavírám víčka
a čekám na prince.

Chci věřit pohádce.
A holce, která se ráda směje
a má moje sympatie.

Sníh možná přidá kouzlo.
Já budu mít madlo
a zaříkadlo.

Tak čaruji pohádku
a čekám na kočku.

Vezmu její kožíšek
a na něj napíšu
tisíc srdíček.

Jsem v království kočiček.
Autor mkinka, 19.01.2021
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Dejvis, V.N.Losinský, Kubíno, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí