špatnej odhad

špatnej odhad

panebože
- šéfe!
jsem v pěkným průseru
šéfe
 
špatně se mi odhaduje
v kolik ráno vstát
abych všechno stihnul
 
kolik toho koupit
nebo jestli loupit
 
špatně se mi odhaduje
tón hlasu
v hádce
o objízdnou trasu
 
nejkratší nebo nejrychlejší?
nejlevnější...
 
odhad mi chybí
i v míře pití
 
jestli před vším utéct
nebo se vzdát
a zůstat v klidu stát
s flaškou, jen si křič
 
mě to mine třeba ne
nebo utíkat 
i s tou flaškou pryč
 
nevím kolik si toho nandat
abych snědl všechno
 
nechat kost a mít dost
 
těžko říct zda máš jen blbou náladu
a postačí jen bez řečí dolejt Pálavu
ojet tě zezadu
či raději obloukem objet
 
špatně se to všechno odhaduje
šéfe
nevychytal jsem to asi
šéfe
tak ještěže jsou ty objízdné trasy
šéfe
Autor OpilyJohn, 21.01.2021
Přečteno 109x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, šerý, MrPterodaktyl, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí