Stín

Stín

Anotace: taková temná nálada a přece ne docela - asi jarní únava :)

Stín..
hluboký a neprostupný..
-Však přece hvězdy nad hlavou mi září!
Stín..
stín myšlenek a bytí..
-Však přece existuje štěstí!
Stín..
stín naděje - té co mizí..
-Však přece smůla štěstí živí!
Stín..
stín temna - toho co není mi cizí..
-Však i v temnu hvězdy jasně nad hlavou mi září!
Stín..
stín světla co po tvářích mi tančí...
Až hvězdy zažhnou,
skrz ty stíny proniknou...
pak ta moje duše dračí
v dálce opět život spatří...
Autor Renendaen, 12.03.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah noo řekněme, že v téhle básničce mi byl jaksi úplně ukradený šlo mi spíš o tu formu

08.08.2007 15:04:00 | Renendaen

Ano, forma je opravdu originální, ale obsah trošku pokulhává. Máš na víc Ren ;O)

08.08.2007 14:56:00 | Elvien

Dobré. Originálně napsané.

12.03.2007 17:26:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí