Mlha

Mlha

Anotace: K manifestu úzkosti

Jsem lapena v tichu,
ubíhají vteřiny,
za okny si s listy vítr hraje.
Opadaly duby, buky, modříny,
jak žít je hádanka
a střípky jinotaje.

Chovat se důstojně,
tak jak na ženu se sluší,
obrnit se a mluvit dospěle.
Kdysi byl život jaksi jednodušší
a někdy je boj,
i vstávat z postele.

S dalšími roky
kamsi vytrácí se, -
pocit, že zvládnu cokoliv.
Už zas nastal čas,
kdy venku sešeří se
a v duši bude usedavě mrholit.

Myslela jsem,
že stejně jako jiným, -
i mně se jednou vyjasní.
Namísto toho, ujištění sílí,
že kolem padá mlha
a já tiše spadnu s ní...
Autor Annie the wolf, 04.02.2021
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, Lumír, Z nitra, AngelLia31, OpilyJohn, pomeranch
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezbývá mi nic jiného než dát ST! Je výjimečná a já s dovolením ukládám do oblíbených...

05.02.2021 08:18:06 | Pittoresque

Moc děkuji :)

05.02.2021 10:24:30 | Annie the wolf

chovat se důstojně.
Teď akorát čtu Úzkosti a jejich lidé od Backmanna a o tomhle je tam mluveno.
Slušní lidé se přece nechovají nedůstojně, ne?
A vy všichni, jste přece slušní lidé, že?

04.02.2021 19:32:37 | OpilyJohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí