vyděláno

vyděláno

Anotace: ...

Down Jones dostal na prdel
odepisoval šest procent
a tak stříbro
konečně dosáhlo naší vysněné hranice

okolo třetí odpoledne
jsme prodávali se ziskem třinácti procent

vzhledem k tomu
jak veliký objem byl v transakci
měli jsme vyděláno

zavěsil jsem makléře
opřel se do křesla
podíval se na Tebe
a řekl: ,,pojď
věnujeme to všechno na charitu
a od příštího týdne začneme od začátku,,
Autor piťura, 08.02.2021
Přečteno 199x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Frr, jenommarie, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je postoj... :)

08.02.2021 18:36:15 | LDN19

:D gesto

08.02.2021 18:08:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí