Vykřičte věty

Vykřičte věty

Věty, vykřičte věty
Světy,neničte světy
hledejte jen to v sobě lepší
neplivejte na zem
leží tam stáří přátelé
to není veselé
jen patří to sem
jen se štěstím se Šetří
tím se vše zlepší
než přijde to, počítej do tří
dejte smule květy
Věty, vykřičte Věty.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.02.2021
Přečteno 114x
Tipy 1
Poslední tipující: ZUZ271
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí