Napíšu báseň do vozíčku.

Napíšu báseň do vozíčku.

Anotace: Pro vozíčkáře 2021. Moje oblíbená sbírka pro vás kluci a holky na vozíku!

Napíšu báseň do vozíčku.
Vzpomenu trošičku.

Snad pomůže každému sluníčku.
Napíšu báseň do vozíčku.

Bude to hřát moji kočičku.
Napíšu báseň do nepřízně počasí.

Já myslím na vozíčkáře,
že není jednoduché jezdit v káře.

Modlím se za ně,
když jsou bílé stráně.

A také holky na vozíku,
ať se dobře mají
a citem nestrádají.

Posílám pozitivní básničku,
ať pomůže trošičku
a podávám ručičku.

A tak jen dobré přání do vínku
a posílám všem vozíčkářům psanou pralinku.
A přeji šťastnou každou skulinku.
Autor mkinka, 12.02.2021
Přečteno 122x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Majda, V.N.Losinský, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-inku -ičku na mašličku.

12.02.2021 21:33:22 | zoufalec

Děkuji za napsání. Vážím si každého komentáře a díky tomu má moje psaní smysl.Děkuji všem, že mohu dát něco ze sebe. Všem hezký den.

13.02.2021 04:58:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí