Přátelství v nemoci.

Přátelství v nemoci.

Anotace: Ze sbírky odraz světla v temnotě 2021. K básničce jen, že děkuji všem za věrnost při čtení.Psát pro vás je radost jen .Každý to den.

Přátelství v nemoci je,
když člověk ujede.

Má druhý slova pro Tebe.
Má náruč, která obejme.
A nezklame. A přijme.

Každý jsme originál.
Nedokonalostí utkán.

Každý máme chyby svoje.
Noha občas prokluzuje.

Přátelství bez slov funguje.
I když se objeví schizofrenie.

V tváří tvář poznáme,
kdo vlastně jsme.
Přežije telepatie.

Jsi tu?
Ty a ty?

Přijmu vřelé objetí!
V sobě dojetí!

Jemné semknutí.
V laskavém doupěti.

Děkuji. Ti a Ti.

Nejlepší přítel
pozná se v nemoci
i v bezmoci,
že věří Ti.

Nejlepší přítel,
s Tebou brečí.
Neposlouchá cizí řeči.

Usměje se a ruku podá.
Když je člověk sám
a bojuje v něm stvůra.

Ra.Ra.Ra.
Přátelství věc dokonalá.
La.La.La.

Děkuji všem.
Štastná, že tady jsem.
A mluvím lidským hlasem.

Přepíšu větu.
Jsem nešťastná.

Ve větu.
Jsem šťastná.

Do všech závitů.
Čeština je krásná.
Autor mkinka, 18.02.2021
Přečteno 120x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač působí básnička velmi prostě nese v nitru velkou váhu poznání a co dál ?
třeba druhé podání ...

18.02.2021 09:56:43 | Clown

Děkuji za čtení a napsání.

18.02.2021 10:43:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí