FeaR from FuturE

FeaR from FuturE

Anotace: Anotace?co??

Má lásko ty jediná nevíš že se tě bojím.
cítím to v sobě jistou odlišnost,
bojím se toho co mně čeká,rovně stojím
světe třes se já přicházím se svou nadutostí.

Bojím se budoucnosti,co ze mně bude?
bojím se, ůspěšný právník,
bojím se,rockový dědula
bojím se,hiphopový důchodce
bojím se,nedožiji se.

Ohnivým mečem to skončím
Kurt to vyhmátl je to tak
prožil toho moc nechtěl jim lhát
cítím se stejně a tím se loučím

Empathy...
Autor LaBiL, 23.03.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí