Prohlídka bytu

Prohlídka bytu

 

škorně nezouvejte, je sucho, pojďte

díky.
 
obydlí původních stavů
vlevo dveře do ložnice
rovně přijdete do kuchyně
velké zrcadlo osleplo ještě před Velkým pádem
 
hm, hm. jo.
 
sebranka ožralých funebráků
zapomněla máry
takže ho vynesli i s chatrnou postelí
lože si opatříte?
 
jo, to by asi nebyl problém.
hezký pruty
 
jo, pán se živil jako rybář
tak jestli je chcete, jsou vaše
jinak tuhle na plotně vostalo ještě kozí mlíko
to by bylo taky v ceně
 
no, ale co ten včelí roj v rohu? 
ten bzukot mi připomíná válku.
 
ten malej úl pěstoval nebožtík
povoláním rybář ale miloval včely
vozil med na trh
odtamtud právě to kozí mlíko
úl bychom také ponechali v domluvené sumě
 
no jo, když my asi nechceme včelí úl 
místo kuchyně
 
klidně ho na vaše náklady odstraníme
ale takhle byste přece
měli
aspoň 
hodně 
medu
ne?
Autor OpilyJohn, 21.03.2021
Přečteno 158x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, mkinka, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, Akrij8, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

22.03.2021 04:02:40 | Marek

Zavoněla odžitým příběhem a zanechala stopu

21.03.2021 19:22:19 | Akrij8

Pěkná a neotřelá*

21.03.2021 19:14:06 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí