Barva vlasů slunce

Barva vlasů slunce

Vlasy jak slunce máš,
když ráno se probouzí.
S červeným nádechem
ta barva zlatá slunce.

Záříš, tou barvou krás
Ty poznáš to krásno v nás.
Jsi slunce, oblohou pluješ
Tys dalo život, slunce.

Sviť stále na můj svět
Jsi slunce, krásný květ.
Tu vůni žití šíříš
Jsi krásno, za srdce chytíš.
Autor Protos1182, 23.03.2021
Přečteno 103x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí