Píši s kočkou.

Píši s kočkou.

Anotace: Odraz světla v temnotě 2021.

Píši s kočkou.
Kočka vrní.

Třeba se mi mé přání splní.
Jeden pohyb.

V duši klid.
Kočce vřelý dík.

Píši.
Aby to kočce ladilo
a jí se to líbilo.

Den barví se do jiné polohy.
Do jiné předlohy.
Má své zálohy.

Kočička přede dál.
Smutky dá opodál.

Vrní do světa.
A já přeji,
ať je v nás kometa.

Každý máme v sobě kus
světa.
A dělá se v nás omeleta.

Den za dnem.
Se svým přívlastkem.

Žijeme
a jsme svým dnem.

Tak vrní kočka
a usmívá se,
že třeba někdy
splní se náš sen.

A bude krásně jen.
Co dokázal kocour v botách?

Štěstí nosil po stopách.
Oči brodí po pohádkách.

Ať žije krásný snář!
Tak k vám pohlazení letí.

Moje báseň vzletí.
Budeš potěšen třeba Ty a Ty.

Řeknu to kočičce.
Mé hodné holčičce.

Ta dá mi zas do vínku.
Úsměv pro malou chvilinku.

Tak mňoukám do dáli.
Ať má kočička mě pochválí.
Autor mkinka, 23.03.2021
Přečteno 151x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Akrij8, MrPterodaktyl, Psavec, OpilyJohn, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to:) Pocitově pro mě i sentimentální :)

23.03.2021 20:00:01 | MrPterodaktyl

Děkuji moc za komentář a přeji klidnou noc.

23.03.2021 21:51:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí