Kdo by si dal bábovku?

Kdo by si dal bábovku?

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Kdo by si dal bábovku?
Pozvu i Dorotku!

Kocour se těší v okamžení.
Řádí, směje se a kření.

Co z trouby bude za překvapení.
Na vzlyky teď čas není.

Peču věty do zbláznění.
Těsto tvořím.

S kocourem si pojím.
Budeme mňoukat do dne.

Zeptám se, zda se vyspal hravě.
Packovaná bude znít bábovkově!

V samotě nejí se hladce.
Bábovku vezmu do práce.

A budou usměvavé kreace.
O dílo se podělím.

Naleznu svůj mír.
A bábovkou zajím splín.

Už utíkám,
ať bábovku nespálím.

Lím. Lím.
A tak se loučím.
Autor mkinka, 24.03.2021
Přečteno 163x
Tipy 6
Poslední tipující: WWW, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak si s kocourkem hezky pošmíkněte***:_))*

24.03.2021 12:09:39 | Frr

Ano. Přesně tak.

24.03.2021 13:12:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí