Země Tvého Ticha

Země Tvého Ticha

Anotace: ...

 

Máš ticho 

v myšlenkách 

uprostřed prérií 

své mysli

 

Je to jako ležet

na slunci a vnímat

jeho dotyk

na víčkách

Tvých zavřených očí

 

Je to jako poslouchat

noční tóny

měsíční krajiny

kterou přináší 

další úplněk

 

Je to jako být

v momentu, kdy zastaví 

se Ti dech a s ním i čas

zatímco necháváš

všechno plynout

 

Je to jako vyhřívat se

na horském vrcholu

a skočit z něj šipku

přímo do vln 

teplého letního moře

 

Je to sebenalezení

toho nejniternějšího bodu

nirvány v srdci duše

v zemi Tvého ticha

 

Autor Denael, 26.03.2021
Přečteno 145x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, její alter ego, Barbuch S. D., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí