Překřtím rosu.

Překřtím rosu.

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Překřtím rosu.
I ráno teču.

Nadějí a myšlenkou.
Odkrytou peřinkou.

Přišla jsem v rozechvění.
Ptáček zpíval v okamžení.

Citu krásné rozpoložení.
Mámení a prodýchání.

Harmonie nadčasová.
Čekám na ta a ta slova.

Úsměv pro housenku,
co plazí se každou chvilku
a kypří vlahou zem.

A mluví bez přetvářky.
K zemi z lásky.
Autor mkinka, 29.03.2021
Přečteno 99x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí