Chybíš mi

Chybíš mi

Doteky rukou,
dotely rtů.
Chybí mi pokaždé,
když lehnout si jdu.

Tvůj vlahý dech
Tvá rozkošná vůně.
To po Tobě Lib☆
nitro mé stůně.

Divné se stalo,
ten, kdo mě znal.
Nikdo by nevěril,
kam šel jsem dál.

Srdce a touha
mocné jsou síly.
Tak láskou k Tobě
plníš moje žíly.

Přetékám touhou
chci stále víc.
Kdo nepoznal, nezná
žár miliónů svic


~☆~
Autor Protos1182, 31.03.2021
Přečteno 134x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, WWW, šerý, mkinka, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady je dnes tolik vyznání...:-)

31.03.2021 11:11:21 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí