Mám dialekt.

Mám dialekt.

Anotace: Jaro 2021.

Mám dialekt.
Chceš mě jaro svléct?

Žádná křeč!
Chmury zadupu.

Tu a tu!
Skřítku díků!

Jsi tu?
Hvězdnou sonátu
pro Tebe zpívám.

A slunce!
Pro Tebe vstávám!

S Tebou dýchám.
Žádný klam.

V lásce, míru procitám.
Slunce je stálost.

Tu já v Tobě a Tobě mám.
Mám a mám.

Tobě políbení posílám.
Žít v míru je drahokam.

Jaro mě chce na rukou nést.
Ještě dnes.

Tak ho uvítám.
Budu kvést.

Jaro půjčilo mi ptačí řeč.
A řeklo. Štěstím teč!
Autor mkinka, 31.03.2021
Přečteno 173x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Iva Husárková, WWW, Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí