pro tebe

pro tebe

Anotace: xxx

Už jsem tě vymazala
ale stejně ti v duchu volám.
Je tolik věcí
co jsem řekla
a jen pár vět,
který už neuslyšíš.

Je toho hodně,
co se děje
za tvými zády
a je toho spousta,
na co jsem se nezeptala.

Jaký to je?
Bolí to?
Přejdeš po mostě?
Uvidíš světlo?
Potkáš všechny?
Jsi teď šťastnej?
Vidíš mě?

Stesk je někdy tak blízko.
Jako list papíru,
nabodnutej
na špičku mýho nosu.
Jako pěst, která mě sejme
odnikud a nečekaně prudce.

Bolí to,
když tě nevidím….
Autor gaspacho, 11.04.2021
Přečteno 189x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, ARNOKULT, Marten, Psavec, Rozmarýna, blues, Iva Husárková, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí *

26.04.2021 03:36:12 | jenommarie

nesmírně....navždycky...

14.09.2021 00:49:14 | gaspacho

Vím **;(;)

14.09.2021 08:35:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí