Ráno

Ráno

Chtěla jsem zmizet po anglicku
Nechat ho spát
Opustit klícku
O ní nechat ho zdát

Zamžoural na mě
A usmál se v tichém porozumění
Na situaci to nic nemění

Oba to víme
Sníme
Čas odplynne
Utopíme se ve víně
Ve vinně

Chtěla jsem zmizet anglicky
Beze stop a navždycky
Ale místo toho hezky česky
Sbalím si své čtyři švestky

A táhnu zase o dům dál
Kdyby se někdo ptal
Popelka opustila sál
A odnesla si sebou i svůj žal

Zazvonil zvonec
Popelka hledá své kalhotky
Protože tohle je konec
Jejich

Autor Klára Němcová, 17.04.2021
Přečteno 197x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí. Píšeš krásně, ale tvé verše jsou plné bolesti... Přeji, ať odplyne.

19.04.2021 17:15:32 | Rozmarýna

Děkuji...Co bolí, to sílí. Čas rány hojí a brzy snad zase bude líp. Děkuji za zastavení. Tvá slova hřejí...

19.04.2021 17:51:52 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí