Jsi anděl.

Jsi anděl.

Anotace: Ze sbírky Andělé 2021. Tato báseň vznikla díky motivaci mého věrného kamaráda.

Jsi anděl.
Připsal jsi něhu.

Držím Tě.
Mohu? Mohu?

Z lásky se směji.
Slzy utíkají.

Pryč!
Nechci už temnou skrýš!

Je jaro!
Jak má být!

Kočka vyhlazuje skvrny.

Vrní, přede.
Krásně tlumí.

A tak mám tlumiče.
Lásky ladiče.

Vnímám více!
Proč živořit?

Kdo chce za mnou jít,
má vždy otevřeno.

Nikoliv zavřeno.

Já odpouštím.
Vždy a všude.

Stejně po mě jednou prach zbude.
A jedna báseň.

Možná víc.
Napíše se do ráje bez hranic.

Mlčím.
Každý má svůj hřích.

Hoďte kámen!

Zastaví se!
Přes horu básní!

Psala jsem těm,
co teskní.

A budu psát
i z nebe jen.

Život ať má jmen!
A smutek je zastaven!

Ten a ten!
A smích zakotven!

Možná ta iluze
je až příliš krásná
a mysl svá.

Avšak síla má je prostorná.

A dává a dává.
A zůstává.

Ten a ten zvedne hlavu.
Pak našla jsem správnou řadu!

Ještě něco jsem zapomněla.
Polibek pro anděla.

La.La. La.
Nejsem žádná Arabela.
Autor mkinka, 17.04.2021
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, V.N.Losinský, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi, ale ST dám.

17.04.2021 18:54:57 | Psavec

Díky za napsání.Děkuji za tip.

17.04.2021 20:55:01 | mkinka

ano, jsem rád, že nejsi nějaká ta Arabela-Ty v lásce průrazná, vždy ostře nabitá mkinčí parabela***:-D*

17.04.2021 13:50:17 | Frr

Děkuji. Já jí jako malá obdivovala. Miluji pohádky pořád.

17.04.2021 14:01:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí