Z DESÁTÉHO PATRA

Z DESÁTÉHO PATRA

Anotace: ...

 

z desátého patra

výhled na celé sídliště

nemohl jsem si vybrat

lukrativnější bydliště

 

vidím místní potápěče

     nořit se v kontejnerech

             turbulentní vzestupy

                         mladých pikařů

                                měnící se majitele večerky

                                        intoxikovanou mládež

                                                ožralou Bartošovou

                                                       viděl jsem atentáty

                                                        na Lennona

                                                        na Jana Pavla II.

                                                        na Luthera Kinga

                                                        na Heydricha

                                                        na Františka Ferdinanda

                                    viděl jsem nájezdy Osmanů 

                               misionáře s biblí v jarmulce

                          jehovisty s tranfuzí přímo do drátu

                    klerofašisty honit nad Strážnou Věží

             viděl jsem Ježíše vláčet kříž

      slyšel jsem ho křičet

,,nikdy jsem neexistoval.''

Autor Šimon Sáva, 24.04.2021
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, maliska, Iva Husárková, Psavec, šerý, Veršotepec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Videl si toho opravdu dost!

01.10.2021 20:28:21 | gallatea

Videl si toho opravdu dost!

01.10.2021 20:28:21 | gallatea

Videl si toho opravdu dost!

01.10.2021 20:28:18 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí