Babička s dědkem

Babička s dědkem

Anotace: Jedna krátká ze života

V chaloupce uprostřed hustého lesa
žila o samotě babička s dědkem.
Hleděli směrem od Štrbského plesa
a čerstvý vítr jim tam proudil předkem.

Jednoho rána je zbudily zvuky,
jež místo smrčině přiřadíš městu.
Neměli zprávy ihned z první ruky,
neznali, že jim tam chtěj stavit cestu.

Namísto žluv je dnes motory budí,
takový čtyřtakt zní jak větve lípy.
No co, teď aspoň, když přes den se nudí,
si mohou počítat projeté Jeepy!
Autor Mr.George, 13.03.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stavit cestu...?...ne stavět...?

07.06.2007 22:05:00 | Harr

:D ...

21.04.2007 15:37:00 | Paralelní možnosti

Vyčaroval jsi můj úsměv. Tvojí básničkou to dnes zakončím a usnu alespoň s dobrou náladou. Za to děkuju.

13.03.2007 23:15:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí