Síla okamžiků.

Síla okamžiků.

Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.

Síla okamžiků.
Pohled bez triků.

Pevnost zemské kůry
dýchají i póry.

Krok za krokem.
Jaro jde se sluncem.

Radost není kamenolom,
ale v sobě zlom.

Jeden úsměv.
Do světa zvon.

Pro Tebe a Tebe.
Jaro si ruku třepe.

Má rádo Tebe a Tebe.
Ať žije krásné jarní nebe!
Autor mkinka, 27.04.2021
Přečteno 127x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Frr, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí