Jedna kapka v moři

Jedna kapka v moři

Anotace: Proč je život tak krutý?

Plíží se teskno, plíží se blíž
Vztahuje ke mně ledové prsty
Děs mě vyhání, utíkám hledat skrýš
Ty nemůžeš být šťastná, směje se, copak to nevidíš?

Halím se do lží a bráním se samotou
Nevidomá ve tmě své duše
Zhaslé jako svíce sfouknutá větrem
Neschopné čelit hrozící předtuše

Pustým světem kráčím, hlavu hrdě vzpřímenou
Navenek zdravá, silná bytost
Uvnitř chorá a oslabená životem
Ubohá schránka, co vzbuzuje jen lítost
Autor Christel, 23.03.2005
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí