Labradorko, světlo moje.

Labradorko, světlo moje.

Anotace: Ze sbírky Pro Tebe 2, 2017 - 3.str.

Suzi, světlo moje.
S Tebou se na mě svět směje.

Pod bradičkou pohladím.
Tebe na cestu naladím.

Moje kamarádko vodící.
Jsi přející, smějící.

Jsi moje nejkrásnější stvoření!

Miluješ se mnou mazlení.
Řekneme si psí Otčenáš.

A svět je jenom náš!

Ty jsi moje světlo.
V té tmě by se mi vše pletlo.

S Tebou nejsem nikdy sám
a rád si s Tebou zaštěkám,
že Tě mám, že Tě mám.

Jsi můj drahokam.
Jsi můj talisman.

Moc rád Tě mám.
Moc rád Tě mám.

Díky Tobě, kde tma je,
tam je světlo a duši teplo.

A svět se na mě směje
a krásně mně je.

13.10.2017
Autor mkinka, 07.05.2021
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Rebejah, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ta báseň o vodícím psu kamaráda?

22.05.2021 20:53:53 | Rebejah

Ano, ta je o Jirkovi. Suzi je jeho pejsek.Klidný večer.

22.05.2021 22:00:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí