Smí mít cosmo girl pihy?

Smí mít cosmo girl pihy?

ROZSVĚCENÍ A ZHASÍNÁNÍ

 

Stráň se zhlédla

v kráse noční oblohy

ráno poprosila lampáře Slunce

aby na její tváři

rozsvítil světélka pampelišek

 

Dívka se zhlédla

v kráse rozsvícené stráně

odpoledne poprosila lampáře Slunce

aby na její tváři

zhasl tečky pih

 

 

SMÍ MÍT COSMO GIRL PIHY?

 

Slunce Ti na tváři

rozvodnilo záplavu pih

 

Jsi dívka která

na louce

v záplavě pampelišek

evakuovala klobouky

létající talíře

žampiónů

 

Na pánvi

při vysoké teplotě

jsi na rozbitou loď

integrovala strouhankové štíty

 

Na venkovní posezení

se z hůry vylévá

záplava hvězd

 

Z porcelánové základny

pomocí zažehovacích brambor

jsou záchranné koráby

per partes vynášeny

na oběžnou dráhu úst

do úžasného vesmíru

barevných vnitřností

Autor Kaj, 08.05.2021
Přečteno 122x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, blues, šerý, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný název* A jen zírám, na Tvé originální obraty a slova plné fantazie a představivosti. Člověk si může plovat obrazotvorností jak u Malého prince, a to je panečku něco. Takový přístup k psaní mám rád... super!

08.05.2021 11:56:37 | šerý

Malý princ je výborný. Nyní mě namátkou napadá: už jenom ty maličké planety, nevděčná růže, bytostné tázání, opravdovost autora, schopnost autora setrvávat v samotě, konat službu, riskovat utrpení, nelákat čtenáře. Výborné!

08.05.2021 21:52:20 | Kaj

Milý Šerý, díky moc. Pěkný sobotní večer

08.05.2021 21:20:29 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí