Yucca

Yucca

Anotace: 8. května 2021

 
 
 
stěhujeme se Jullietto
říkám
 
ona mlčí
vždycky mlčí když fotosyntézou
mění tabákový kouř na kyslík
 
vystrnadí nás chyby
odtuším
 
dole pod okny řev
díky Ameriko!
jeepy se honí ulicemi
 
         výfuky
 
              výdechy 
 
mění se v kyslík stáří
 
kouř vyžene i rakovinu z plic
žebráky z ulic
 
někam o dům dál
a americké vlajky profitují 
z čerstvého větru 
 
ty mlčíš a doufáš
v dobrej výhled v novým bytě
 
čekají tě stromy mezi paneláky
a dva cihlové komíny čouhající
z houfu borovic
semtam nějaká ta bříza
 
vlajky vlajou a profitujou
a ty mlčíš
protože ze všech sil lapeš po kouři
ze všech sil doufáš
 
v dobrej prosluněnej výhled
Autor OpilyJohn, 08.05.2021
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí