Jaro, dej světlo do životů.

Jaro, dej světlo do životů.

Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.

Jaro, dej světlo do životů.
Toho a toho.

Ať nebloudíme
bez neprožitého.

Jaro, dej věčným
nespavcům trochu klidu.

A dětem nenechej
poznat nudu.

Jaro žloutneš v pampeliškách.
Piji Tě po douškách.

Dej nám prožít každý okamžik.
Bez intrik.

Jaro, nauč nás znovu žít.
Ať sami sobě nejsme cizí.

A nežijeme za zakletou věží.

A jsme pořád lidi a lidi,
co si neubližují a vědí.

A ti, co nepouštějí
lásku na vlásku
a nehledají za vším otázku.

Jaro, jsi plno
krásných obrázků!

Přiveď nás na lásku!

Jaro, pomoc nám,
dej nás dohromady,
i když tomu to a to vadí.

A je bez nálady.

Jaro, ať neuděláme
věci bez hlavy.

A máme krásné nápady.

Příroda nás k tomu
ladně nastaví.

Je jaro!
Žádné obavy!
Autor mkinka, 08.05.2021
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Anděl, Iva Husárková, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí